5x DIY inspiratie met naamstickers

5x DIY inspiratie met naamstickers

Een naamsticker om jouw persoonlijke items te personaliseren is altijd een goed idee! In de webshop heb je keuze uit meer dan 30 lettertypen en verschillende kleuren voor jouw naamsticker. Lees in dit blog 5 leuke tips voor een toffe DIY!

1. Drinkfles en broodtrommels 

Uiteraard staan deze op nummer 1! Want iedereen heeft tegenwoordig een eigen drinkfles mee met water, koffie of thee. En kinderen natuurlijk de broodtrommels mee naar school! Personaliseer jouw items gemakkelijk en snel met een naamsticker en zo raak je nooit meer jouw drinkbeker kwijt!

2. Kinderfiets 

Hoera! je kleintje is jarig en krijgt een nieuwe fiets cadeau. Hoe leuk is het dan om die mooie fiets te personaliseren met een naamsticker. Bekijk en meet eerst goed het oppervlakte waar je jouw naamsticker wilt plakken en kies een passend lettertype en formaat in de webshop. Het ene lettertype is hoger dan de ander. Kijk hier goed naar en mocht je vragen hebben dan help ik je met veel plezier! Stuur een mailtje of een berichtje op Instagram. 

Een naamsticker is natuurlijk ook supertof op een skelter, step of hooverboard!

3. Skeelers en schaatsen

Vooral op de schaatsbaan kom je vaak dezelfde witte kunstschaatsen tegen. Om niet in de war te raken is het een tof idee om jouw naam op de achterkant of op de zijkant te plakken van de schaats! Kies een lettertype dat bij jou past en laat iedereen jouw skate/schaats skills zien!

 

4. Agenda, notitieboek of map

Ben jij een echte planner of houdt je al je lijstjes bij in een notitieboek die eigenlijk een beetje saai is? Plak jouw naam in een mooi lettertype op de kaft! Nieuw in de webshop zijn de dubbele naamstickers. Deze hebben 2 kleuren en zijn beschikbaar in 4 lettertypen en 4 kleurcombinaties. Helemaal geschikt voor jouw saaie agenda of notitieboek! 

5. Naamsticker in de kinderkamer 

Wanneer je zwanger bent en het babykamertje klaar maakt is het toch stiekem het allerleukste én de kers op de taart wanneer je de naam van jouw kleintje op de kamerdeur of op de muur, bijvoorbeeld boven de commode, plakt. De naamstickers zijn zeer geschikt op een gladde muur maar ook op een muur met lichte stuc blijft de sticker zeker 3 jaar mooi zitten! 

Welk lettertype past het best bij jouw naam? Check de 30+ lettertypen in de webshop! 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.