DIY inspiratie voor Moederdag

DIY inspiratie voor Moederdag

Zondag 14 mei is het weer Moederdag en ook dit jaar mogen alle moeders verrast worden met (het allerliefst) een zelfgemaakt cadeautje van de kinderen. Een kleurplaat of tekening heeft zij al genoeg, dus hier lees je wat originele ideetjes waar moeders zeker blij van worden!

Strijksticker voor mama

In onze webshop bestel je een gepersonaliseerde strijksticker met het woord "Mama" of bijvoorbeeld "Liefste Mama". Deze strijkstickers kan je gemakkelijk en snel zelf bedrukken op een T-shirt of bijvoorbeeld een grote linnen (boodschappen)tas. Zeker weten dat mama hier blij mee is! 

Naamsticker voor mama

Onze naamstickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en waterbestendig dus vrijwel op iedere ondergrond te plakken. Zoals hout, glas, plastic noem maar op. Hoe leuk is het als de kinderen in de stad zelf iets mogen uitzoeken voor mama en deze kunnen personaliseren met mama haar eigen naam! Of natuurlijk een koosnaampje, lief woord of lieve tekst voor mama.

Strijksticker Cartoon 

In onze webshop is het mogelijk om van jouw eigen foto een cartoon strijksticker door ons te laten maken. Dit is een super origineel cadeau voor mama en ook nog eens een mooie herinnering. Ook deze strijksticker kan je gebruiken op textiel en dus bijvoorbeeld een mooi shirt mee maken. Maar wat dacht je van een echte eyecatcher in de woonkamer? Strijk de strijksticker dan op een kussenhoes en mama heeft weer een mooie, nieuwe en vooral persoonlijk cadeau. Een cartoon strijksticker is ook leuk om er een pyjama mee te maken. Wat zal mama dan lekker slapen! 

Knutselen met traktatiestickers

Onze traktatiestickers hoeven natuurlijk helemaal niet alleen voor traktaties gebruikt te worden! Wanneer je een mooie tekening of schilderij hebt gemaakt kan je deze af maken met je eigen gemaakte stickers voor mama. De traktatiestickers hebben we in diverse varianten maar je kan ook je eigen ontwerp uploaden! Zo kan je dus zelf een sticker ontwerpen die je op alle mooie knutselwerkjes voor mama kan plakken.

Fijne Moederdag! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.