Gepersonaliseerde Sinterklaascadeautjes inspiratie

Gepersonaliseerde Sinterklaascadeautjes inspiratie

Nog maar een paar dagen tot Pakjesavond! Het kan soms lastig zijn om voor iedereen een geschikt cadeautje te vinden. In dit blog vind je de leukste budget (DIY) cadeau inspiratie voor jong en oud!

Naamstickers

Heb je al een tof cadeau voor jouw kleintje of geliefde in huis maar mis je nog de persoonlijke touch? Bestel een naamsticker in de webshop en personaliseer het cadeau. Een loopauto of fietsje voor jouw peuter is niet af zonder zijn of haar naam er op! De drinkfles voor je partner is maar saai zonder een naam met passend lettertype er op en die ene nieuwe schooltas is het leukst wanneer die is gepersonaliseerd met naam.

In de webshop hebben we voor zowel de naamstickers van vinyl als de naam-strijkstickers voor op textiel in meer dan 30 lettertypen beschikbaar. Voor iedere naam een passend lettertype!

Sleutelhanger

Een nieuw item in de webshop is de populaire “Motel Keychain” sleutelhanger! Verkrijgbaar in 5 toffe kleuren en diverse opdrukken naar keuze. De bedrukking van de letters is in de nieuwe holografische folie voor een extra tof effect! Kies voor een tekst of personaliseer de sleutelhanger met een naam! 

Etui met naam of tekst

Onze etuis zijn ideaal als schoencadeautje of een extraatje bij het cadeautje dat je gaat geven. Kies voor een gepersonaliseerde etui met naam of met een standaard tekst. Heb je een klein cadeautje zoals make-up, potloden of stiften, dan is het leuk om deze in een etui te geven. Dat is net even wat leuker dan een plastic verpakking of losse mascararoller!

Pepernotenzakje

Dat pepernoten bij het Sinterklaasfeest horen is duidelijk! En hoe leuk is het voor de kinderen om een eigen pepernotenzakje te hebben om al het lekkere strooigoed in te bewaren. De pepernotenzakjes zijn er is twee varianten. De standaard tekst “Throw pepernoten around like it’s confetti” en natuurlijk zijn de pepernotenzakjes ook te bestellen met een naam!

Boekenlegger

Voor de boekenwurmen onder ons hebben we unieke en gepersonaliseerde boekenleggers ontworpen. De boekenleggers zijn gemaakt kunststof en bedrukt met naam of standaard tekst. Wil je liever een eigen tekst op de boekenlegger? Stuur mij een mailtje of berichtje via Instagram en ik help je graag verder!

Shoppen met korting!

Je shopt tot en met 5 december met 15% korting op alles met de code SINT

Profiteer hier van en bestel je Sinterklaascadeautjes op tijd!

Veel shop plezier!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.