Inspiratieblog; Naamstickers

Inspiratieblog; Naamstickers

Onze naamstickers zijn te bestellen in verschillende soorten lettertypes. Van stoer tot sierlijk, voor ieder wat wils. In dit blog lees je hoe je waar je naamstickers kunt gebruiken en geven we je inspiratie.

Naamstickers in de kinderkamer

Wanneer je kindje wordt geboren heb jij de perfecte en allermooiste naam uitgekozen voor hem of haar. Je bent trots op de naam dus die mag ook zeker te zien zijn in de baby/kinderkamer! Plak de naam bijvoorbeeld boven de commode of het ledikantje. De naam op de slaapkamerdeur is ook populair en mega leuk. Bestel je naamsticker in een stijl dat bij jouw kindje en zijn/haar kamertje past.

Naamstickers op je kinderstoel

Ook voor op de kinderstoelen hebben we passende naamstickers. De stickers zijn gemaakt van stevig materiaal en waterbestendig. Zo kan je de kinderstoel voorzien van een flink schoonmaakbeurt na dat je kleintje lekker heeft lopen kledderen met eten, en je naamsticker blijft netjes zitten! De naamstickers zijn ook leuk om op tafeltjes of (kleding)kasten te plakken. 

Naamstickers op je schoolspullen 

Op school komt het vaker voor dat kinderen de zelfde schoolspullen hebben. Helemaal met populaire tekenfiguren zie je vaker de zelfde bakjes, mappen, schriften en kleine benodigdheden zoals een liniaal terug in de klas. Onze naamstickers zijn in verschillende maten te bestellen, dus je hebt altijd een passende naamsticker om jouw spullen te personaliseren.

Naamstickers op je laptop of tablet

Op sommige scholen wordt er met laptops en tablets gewerkt en wanneer je die zelf moet aanschaffen en deze dus van jou is, wil je niet in de verwarring komen met de laptop of tablet van een klasgenootje. Onze laptop stickers blijven goed plakken bij het vele gebruik en de handjes die er over heen gaan. 

Overal naamstickers!

Eigenlijk zijn onze naamstickers overal wel voor te gebruiken! Door de goede kwaliteit blijft de naamsticker goed zitten op deuren, muren, glas, plastic en glad hout. Waar ga jij de naamsticker opplakken? 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.