De leukste DIY Juffen- en Meestercadeautjes

De leukste DIY Juffen- en Meestercadeautjes

Het einde van het schooljaar nadert en je wilt jouw lieve juf of meester natuurlijk bedanken met een leuk gebaar. Je leest in dit blog leuke Do It Yourself tips voor het maken van een juffen- en meestercadeautje!

Een potje blij

Met deze kant en klare sticker uit onze webshop maak je in een handomdraai een vrolijk potje, met bijvoorbeeld droogbloemen, voor de juf of meester! Potjes zoals deze zijn zo te verkrijgen bij diverse woonwinkels maar het is natuurlijk ook leuk om zelf een leuk potje te vullen met mooie bloemetjes of smiley snoepjes!

Potje met wat lekkers

Na een lange werkdag in de klas is de juf of meester vast toe aan wat lekkers aan het einde van de dag. In onze webshop staat de sticker "een potje vol met liefde" die op glazen, plastic of houten bakjes en potjes te beplakken is. Koop in de supermarkt suikerhartjes of ander soort snoepjes in hartjes vorm. Er bestaan ook Merci chocolaatjes met hartjes op de verpakking. Zo heb je toch een mooi potje met wat lekkers en vol liefde!

We hebben ook een sticker met de tekst "Bedankt lieve juf/meester". Je wilt immers jouw liefste leerkracht bedanken voor het afgelopen schooljaar. Deze sticker kan je op een pot plakken maar ook op een mooie map of schrift!

Strijkstickers 

Natuurlijk mag een leuke DIY met strijkstickers niet ontbreken! In de webshop staat de kant en klare strijksticker "De beste juf". Hier kan je uiteraard ook "De beste meester" variant van bestellen. Wil je een eigen tekst maken? Dat kan zeker! Maak je eigen tekst bij het product "strijksticker". 

De strijkstickers zijn te gebruiken op verschillende soorten textiel. Maak bijvoorbeeld een mooie canvas tas voor de juf, een coole pet voor de meester of een T-shirt wat voor beide erg leuk is! Net als het bedrukken van een etui met de naam van jouw juf of meester. Deze kunnen zij ieder schooljaar weer gebruiken!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.