Moederdag DIY inspiratie

Moederdag DIY inspiratie

Zondag 12 mei is het Moederdag!

Moederdag is een mooie aangelegenheid om onze moeders te laten zien hoeveel we om ze geven en waarderen wat ze voor ons doen! Voor een moeder is het niets leukers om een zelfgemaakte knutsel te krijgen van haar kleintje. Maar ook als je zelf al volwassen bent wil je wat persoonlijks kunnen geven aan jouw moeder.

In dit blog lees je paar DIY cadeau-ideeën om te maken voor Moederdag! Uiteraard met stickers uit de webshop!

Een zelf gemaakte spiegel

Dit is echt de allerleukste DIY/knutsel voor kids deze Moederdag! Met een canvasdoek, verf en versiering maak je met de DIY spiegel uit de webshop een te gek cadeau! Canvasdoeken zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen dus helemaal naar wens uit te zoeken in de winkel. Het DIY spiegeltje ontvang je met een losse sticker met de tekst “Liefste mama” die je zelf op de gewenste plek kunt plakken. De kleur kan je zelf kiezen en mocht je liever een andere tekst willen, dan kan je deze aangeven in het opmerkingenveld in je winkelmandje.

Bekijk de DIY reels op Instagram hier!

 

Bloemenvaas met bloemenstickers

Dit DIY cadeautje is leuk voor het hele jaar door! Versier een vaas met deze bloemenstickers en je moeder heeft altijd jouw persoonlijke cadeautje in huis staan. Deze bloemetjes vergaan niet!

Koop een nieuwe vaas of duik de kringloop in en ga aan de slag met een toffe kleur spuitverf. Een uniek cadeau door jou gemaakt!

De bloemenstickers shop je hier in 9 kleuren én een pastelmix! De DIY bloemenstickers zijn te gebruiken op alle gladde ondergronden zoals glas, hout, plastic, deuren en muren.

  

Toilettas met naam

Stel een zelfgemaakt spa-verwenpakket samen met handgemaakte badbommen, zelfgemaakte body scrub, en een heerlijke zelfgemaakte gezichtsmasker! Wat zal jouw moeder genieten van deze heerlijke producten. En nog leuker.. Dit alles in een toilettas met haar naam erop! Dit doe je natuurlijk met een naam-strijksticker uit de webshop! Ben je nog opzoek naar een leuke etui voor wat kleine spulletjes die in de handtas mee kunnen? Die shop je hier!

                            

We hebben keuze uit meer dan 30 lettertypen, dus voor ieder wat wils! Bekijk alle lettertypen hier!  Mocht je nou een specifieke afmeting nodig hebben voor het toilettasje? Stuur gerust een mailtje met de maten naar info@naamstickers-enzo.nl Ik help je graag!

Fotoalbum of fotoboekje met tekst

Verzamel foto's van speciale momenten met je moeder en maak een handgemaakt fotoalbum of fotoboekje. Voeg persoonlijke notities of herinneringen toe aan elke foto voor een extra persoonlijke touch! Je kan natuurlijk ook foto’s verzamelen in een mooie nieuwe fotoalbum, deze kan je personaliseren door je eigen tekst als sticker te laten maken. Hiervoor kun je het beste even een mailtje sturen of een bericht via Instagram. 

Is jouw moeder een theeleut?

Dan is een lekker thee pakketje altijd een goed idee. Verschillende soorten theezakjes en een fijne theemok erbij. Voor de mok kan je de sticker "Liefste Mama'" gebruiken! Dat - en de thee - verwarmen sowieso het hart van jouw moeder!

Nog meer DIY stickers voor Moederdag!

Onder het kopje "momenten" zie je de hele Moederdagcollectie. We hebben nog meer toffe stickers en strijkapplicaties om een mooi cadeau te maken voor jouw Moeder. Ook op Instagram deel ik de leukste DIY cadeautjes ter inspiratie!

Instagram pagina 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.