Vaderdag inspiratie

Vaderdag inspiratie

18 juni is het alweer Vaderdag! De derde zondag van juni is het de dag dat we extra lief zijn voor onze vaders. Of je nu voor je papa’s eerste Vaderdag aan de slag gaat, of is jouw vader inmiddels gepromoveerd tot opa.. we hebben voor iedereen de leukste tips op een rijtje gezet om een persoonlijk cadeau te geven met onze producten.

Twinning is winning!

Ook als je vader bent wil je iedereen laten zien dat je trots bent op je kleine mini me. Of je nou een dochter of een zoon hebt, ook papa en kind kunnen matching outfit dragen met onze strijkapplicaties. In de webshop vind je al wat applicaties die zich perfect dienen om te twinnen. Heb je zelf een leuk idee voor een toffe tekst, dan maak je deze gemakkelijk in de ontwerpmodule. Koop voor vader en kind een blanco T-shirt in kleur naar keuze. De strijkapplicaties zijn in bijna iedere kleur te bestellen dus die kan je mooi aan de shirts aanpassen.

Geheime boodschap voor papa

Werkt jouw vader op kantoor en draagt hij altijd een pak met stropdas? Dan is dit wel een heel lief en speciaal cadeautje voor vaderdag! Koop een mooie nieuwe stropdas voor pa en maak in onze ontwerpmodule je eigen tekst in het kleinste formaat. Strijk deze tekst aan de binnenkant van de stropdas, zo kan papa op zijn werk af en toe even naar de lieve woorden van zijn kleintje kijken. Heeft pa ook nog een super saaie laptoptas? Ook deze kan je voorzien van een lieve tekst aan de binnenkant of misschien nog leuker, pimp de hele tas op met verschillende strijkapplicaties en teken er nog wat moois bij met textielstiften!

 Kliko sticker

De man is vaak toch wel een beetje de verzorger van de kliko's binnen het huishouden. Je vader kan trots met zijn kliko's over straat paraderen met zijn gepersonaliseerde stickers uit onze webshop. Vaak heb je geen overzicht met al die kliko's die aan de weg staan. Met onze stickers is dat verledentijd! Pa heeft binnen no time "zijn" bakken te pakken. De kliko stickers zijn in verschillende varianten te bestellen. 

T-shirt voor papa

Last but not least.. Uiteraard het T-shirt voor papa! We hebben hele stoere lettertype in de webshop staan, zoals lettertype Liam en lettertype Jesse. Deze zijn zeer geschikt voor een toffe tekst op pa zijn shirt! Kies bijvoorbeeld "Coolste Papa, Beste Vader of Stoere Pa voor op het shirt. 

Een ander idee is om een lieve tekst te strijken op shirts voor de kinderen. Wanneer zijn papa in de ochtend een lekker ontbijtje op bed komen brengen, leest papa de liefste tekst en dan smelt zijn hart absoluut!

 

Wat je ook geeft voor Vaderdag, wanneer het met liefde is gegeven maak je papa sowieso blij! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.